Τρόποι Πληρωμής

Διαθέσιμοι Τρόποι εξόφλησης της παραγγελίας σας.

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Για προϊόντα που είναι διαθέσιμα, η παραγγελία σας θα παραδοθεί στην Εταιρεία Courrier «Γενική Ταχυδρομική» εντός της ημέρας που θα πραγματοποιηθεί η παραγγελία σας (Εάν αυτή πραγματοποιηθεί έως τις 14:00). Τα έξοδα για απλή αποστολή στην περιοχή της Αττικής (παραγγελία έως 100,00 € και ως δύο κιλά) είναι 2,50 € (Συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%) και για την υπηρεσία της αντικαταβολής είναι επιπλέων 2,00 € (Συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%). Για παραγγελίες άνω των 100,00 € και έως δύο κιλά δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής για περιοχές εντός Αττικής, παρά μόνο αντικαταβολής. Εάν όμως επιλέξετε την υπηρεσία Τραπεζικής Κατάθεσης ή Πληρωμή με Πιστωτική – Χρεωστική Κάρτα τότε δεν χρεώνεστε καθόλου έξοδα αποστολής και αντικαταβολής. Για περιοχές εκτός Αττικής επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος των μεταφορικών.

2. ΠΛΗΡΩΜΗ – ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Παραλάβετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν από το κατάστημά μας Ηρακλείτου 86, Π. Χαλανδρίου και εξοφλήστε τα με όποιο τρόπο σας εξυπηρετεί. Είτε Τραπεζική Κατάθεση, είτε Μετρητά, είτε με την Κάρτα σας. Τηλεφωνήστε μας και εξασφαλίστε ότι τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν είναι Ετοιμοπαράδοτα.

3. ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Εύκολα, γρήγορα και ασφαλή μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή μέσω E-banking στον παρακάτω λογαριασμό.

Τράπεζα Alpha Bank: 398-00-2320-000166 & IBAN: GR37 0140 3980 3980 0232 0000 166

Επωνυμία Δικαιούχου: Φ. ΡΟΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ.

4. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ – ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα της «ΑΜΕΣΗΣ ΚΛΕΙΔΟΤΕΧΝΙΚΗΣ» δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και DINERS. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Alpha Bank. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας.