Blog


ΕΠΙΤΟΙΧΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ – ΣΩΣΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Τα επίτοιχα ή επιδαπέδια χρηματοκιβώτια αποτελούν μία δημοφιλή κατηγορία χρηματοκιβωτίων , μία έξυπνη λύση ασφάλειας για τα πολύτιμα αντικείμενά σας.Πρόκειται για χρηματοκιβώτια που στερεώνονται στον τοίχο ή τοποθετούνται στο δάπεδο και πέρα από ασφάλεια προσφέρουν γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση!Η σωστή εγκατάσταση του χρηματοκιβωτίου είναι βασική για την ασφάλεια αυτού του προϊόντος.Πριν στερεώσετε το χρηματοκιβώτιο, είναι σκόπιμο να ελέγξετε τη σωστή λειτουργία του κάνοντας μερικές δοκιμές ανοίγματος και κλεισίματος της πόρτας  σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του.Το χρηματοκιβώτιο πρέπει ν..
ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Τα εντοιχιζόμενα χρηματοκιβώτια αποτελούν μία πολύ καλή λύση για την ασφάλεια των πολύτιμων αντικειμένων σας.Δείτε παρακάτω βασικές οδηγίες - συμβουλές για τη σωστή τοποθέτηση ενός εντοιχιζόμενου χρηματοκιβωτίου.ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:• Η σωστή εγκατάσταση του χρηματοκιβωτίου στον τοίχο είναι βασική για την ασφάλεια του προϊόντος.• Πριν εντοιχίσετε το χρηματοκιβώτιο, είναι καλό να ελέγξετε τη σωστή λειτουργία του κάνοντας μερικές δοκιμές ανοίγματος και κλεισίματος της πόρτας, σύμφωνα με της οδηγίες χρήσης του χρηματοκιβωτίου.• Το χρηματοκιβώτιο πρέπει να εντοιχίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε η πόρτα ..
ΝΕΟΙ ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΗ ΑΝΤΙΓΡΑΨΙΜΟΙ
Αντικαταστήστε τον κύλινδρο σας με ένα νέο μη αντιγράψιμο κύλινδρο ασφαλείας και προστατευτείτε από πιθανές διαρρήξεις!Δυστυχώς τα ολοένα και αυξανόμενα κρούσματα διάρρηξης κλειδαριών ασφαλείας νέου τύπου με μικρό κλειδί και defender τα οποία φορούν κύλινδρο αντιγράψιμο (δηλ. τα αντίγραφά τους αναπαράγονται από κλειδί σε κλειδί), μας αναγκάζουν να προβούμε στην μελέτη και τελικώς στην αντικατάστασή τους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται σε κυλίνδρους – αφαλούς ασφαλείας με τρυπούλες, που διαθέτουν μία σειρά από μπίλιες και αντιγράφονται χωρίς την κάρτα ιδιοκτησίας.Ήδη μεγάλες εταιρείες έχου..
Χρηματοκιβώτια: πρακτικές και ασφαλείς λύσεις
Από την έλευση των capital controls και μετά, με τις τράπεζες να έχουν χάσει την παλιά τους αίγλη και την ανασφάλεια να έχει κυριεύσει κάθε νοικοκυριό, το δίλημμα «στο στρώμα ή στην τράπεζα;» ουκ ολίγες φορές έχει βγάλει νικητή το πρώτο!Εκείνο όμως που έχει ανάγκη κάθε σπίτι είναι ένας ασφαλής αποθηκευτικός χώρος, τόσο απαραβίαστος όσο και η τράπεζα, αλλά παράλληλα και τόσο πρακτικός ώστε να έχουμε στα χέρια μας τα χρήματά μας πολύ πιο γρήγορα. Τα χρηματοκιβώτια που διατίθενται τόσο από εμάς την Άμεση Κλειδοτεχνική όσο και γενικότερα στο εμπόριο, σε κάθε μέγεθος και επίπεδο ασφάλειας, είναι σί..
Κλειδαράς: Ο αφανής ήρωας της οικογενειακής γαλήνης
Ένα από τα πιο σημαντικά και χρήσιμα επαγγέλματα για την καθημερινότητά μας είναι σίγουρα αυτό του κλειδαρά. Ο… κλειθροποιός, όπως ήταν γνωστός τα προηγούμενα χρόνια, είναι ο άνθρωπος εκείνος που, χωρίς να δίνει βροντερό «παρών», εξασφαλίζει πως κανείς δεν θα μπει στο σπίτι μας χωρίς τη θέλησή μας και πασχίζει ώστε να κάνει πολύ δύσκολο το… επάγγελμα των διαρρηκτών και των κλεφτών.Η τέχνη του κλειδαρά σε καμία περίπτωση δεν είναι στατική, αλλά εξελίσσεται ανάλογα με την τεχνολογική πρόοδο και βέβαια τις βελτιώσεις που επιχειρούν οι πάσης φύσεως κακοποιοί που απειλούν την περιουσία εκείνων που ..
ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Μια κλειδαριά Νέας Τεχνολογίας με Κύλινδρο και Defender θα σας προστάτευε από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες...

Κάποτε πιστεύαμε ότι μία καλή πόρτα ασφαλείας, οι λεγόμενες θωρακισμένες και μία  κλειδαριά τύπου χρηματοκιβωτίου, ήταν το μόνο που χρειαζόμασταν για να προστατεύσουμε το σπίτι μας από τους κλέφτες και τους διαρρήκτες. Αυτό όμως φαίνεται πως δεν ισχύει πια. Βλέπουμε πως οι κλέφτες πλέον καταφέρνουν να μπουν ακόμη και σε σπίτια που είναι εξοπλισμένα με τέτοιου είδους κλειδαριές. Τι είναι αυτό που έχει αλλάξει; 

0 comments on this article - view comments
1.Ενεργοποίησε τον συναγερμό σου!Πρέπει να έχουμε τον συναγερμό μας συνεχώς ενεργοποιημένο. Επίσης πρέπει να έχουμε ενδείξεις πως το σπίτι μας παρακολουθείται όχι μόνο στην κύρια είσοδο αλλά και στην πίσω πόρτα αν μένουμε σε μονοκατοικία.Οι διαρρήκτες πολλές φορές χρησιμοποιούν την κύρια είσοδο του σπιτιού όταν μένουμε σε πολυκατοικία ειδικότερα όταν το σπίτι βρίσκεται σε όροφο. Για την ενεργοποίηση του συναγερμού προσέχετε τα εξής:Οι άνθρωποι δεν ενεργοποιούν τον συναγερμό όταν είναι σπίτι και αυτό είναι τρέλα. Γιατί να μην επιλέξεις την ασφάλεια αφού πολλοί εγκληματίες θα πραγματοποιήσουν μι..
0 comments on this article - view comments
ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΟΝΤΡΟΛ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ
Πως να ρυθμίσετε ένα κοντρόλ γκαραζόπορτας marantec.Η διαδικασία αυτή είναι πολύ εύκολη:Βάζουμε το μπριζάκι (φισάκι) που βρίσκουμε στην συσκευασία πρώτα στο τηλεχειριστήριο του πελάτη -παλιό τηλεχειριστήριο-(στην υποδοχή από τη δεξια πλευρά)  και μετά στο νέο (στην υποδοχή της αριστερής πλευράς), βλ. αναλυτικά στο video παρακάτω.Κρατάμε πατημένο το μπουτόν στο τηλεχειριστήριο του πελάτη (παλιό τηλεχειριστήριο) και πατάμε μία φορά το αντίστοιχο μπουτόν στο νέο τηλεχειριστήριο. Το αφήνουμε.Στο νέο τηλεχειριστήριο αναβοσβήνει το λαμπάκι. Μόλις σβήσει είναι ΕΤΟΙΜΟ.Ακολουθούμε την ίδια διαδικα..
0 comments on this article - view comments
ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ MUL-T-LOCK ΜΕ DEFENDER
ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΜΕ DEFENDER (ΑΦΑΛΟΥ) ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΛΕΙΔΙ (ΤΥΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ) ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΚΛΕΙΔΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ)Το ανωτέρω σετ περιλαμβάνει:Κλειδαριά Mul-T-Lock LosΜηχανισμός υψηλής ακρίβειας με γρανάζια που δίνει το πλεονέκτημα στην κλειδαριά να λειτουργεί αθόρυβα και αποκλείει την περίπτωση μπλοκαρίσματος.Νέας τεχνολογίας ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΠΕΛΤΗΣ, ο οποίος ενεργοποιείται και μπλοκάρει την κλειδαριά απλά και μόνο στην προσπάθεια αφαίρεσης του Defender, πριν ακόμα φτάσουμε στον κύλινδρο, όπου πολλές φορές είναι ήδη αργά.Αντικαθιστά τους πιο γνωστούς ..
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)