Όροι Παραγγελίας

Όταν λάβουμε την παραγγελία σας, το τμήμα παραδόσεων θα επιμεληθεί την παραγγελία σας. 

Αν επίσης πάλι για κάποιο δικό σας λόγο  επιθυμείτε να τηλεφωνήσουμε στον παραλήπτη και η παράδοση είναι σε σπίτι, μπορούμε να κάνουμε μία και μόνο δοκιμή παράδοσης αλλά αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρουμε να παραδώσουμε η παραγγελία σας θα επιστραφεί στην έδρα μας και ο παραλήπτης ή εσείς θα πρέπει να το παραλάβετε από εδώ. Δεν θα κάνουμε δεύτερη δοκιμή για παράδοση. 

Για παραγγελίες άνω των 100,00€ και παράδοση εκτός Αττικής υπάρχει χρέωση μεταφορικών ανάλογα του βάρους και του όγκου των προϊόντων θα παραγγείλετε. Από την ΑΜΕΣΗ ΚΛΕΙΔΟΤΕΧΝΙΚΗ υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ παράδοση των προϊόντων που επιλέγε στη μεταφορική που επιιθυμείτε.
Για παραγγελίες  άνω των 100,00€ εντός Αττικής η χρέωση των μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για να ενημερωθείτε για τα έξοδα αποστολής προς Κύπρο επικοινωνήστε μαζί μας

Η χρέωση της κάρτας σας γίνεται στο ασφαλές περιβάλλον της Alphabank παρέχοντας σας την άψογη ασφάλεια στις συναλλαγές σας. 

Συμπληρώνετε στην φόρμα της παραγγελίας σωστά όλα τα πεδία με αστερίσκο για να αποφύγετε τυχόν καθυστερήσεις στην ημερομηνία παράδοσης. 

Σε περίπτωση λάθος συμπλήρωσης των στοιχείων παραλήπτη ή δικά σας δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση στην παράδοση. 

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο e-mail από το σύστημα που θα επιβεβαιώνει ότι η παραγγελία σας θα φτάσει σε εμάς. Αν δεν λάβετε αυτό το mail μέσα σε 1 ώρα από την αποστολή της παραγγελίας σας επικοινωνήστε μαζί μας καθώς είναι πολύ πιθανό ή να μην έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία ή να έχετε καταχωρήσει το email σας λάθος. 

 

Οι φωτογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία του Keysafe.gr και απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή τους χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη. 

Αν επιλέξετε τραπεζική κατάθεση 1) Για να εκτελεστεί η παραγγελία θα πρέπει πρώτα να εμφανιστεί η κίνηση στον λογαριασμό μας (αν είστε κάτοικος του εξωτερικού αυτό μπορεί να πάρει έως και 5εργάσιμες), 2)

Τα έξοδα των Εμβασμάτων – Προμηθειών των Τραπεζών ή μεταφοράς ή κατάθεσης χρημάτων απο την ιδια ή αλλη τράπεζα πρός την συνεργαζόμενη Τράπεζα μας, επιβαρύνουν τον αγοραστή και δεν περιλαμβάνονται στην τιμή των προιόντων.

Στην περίπτωση που δεν κατατεθούν και τα τυχόν έξοδα Εμβασμάτων-Προμηθειών τότε η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί μέχρι γίνει η κατάθεση αυτών.